THOM BROWNE

Denim Denim Denim…

 

Jeg vil her give mit bud på en Denimjakke og give et lille indblik i det jeg går og laver.

BURBERRY BRIT

Burberry brit Dry-denim jakke som er overkommelig at købe pris. 2.725kr.

Denim ACNE

Acne studios jam denim jakke den billlige til den lille pris ca. 1.800kr.

 

JEAN SHOP

Jean shop Ranch slim-fit denim jakke det nye opcoming mærke jean shop er et mærke som ligger inde med nogle lækre ting til en god pris pris 1.600kr.

 

De dyre drenge i klassen

JUNYA WATANABE

Levi´s har lavet samarbejde med japanske Junye Watanabe som giver et nye syn på det gamle amerikanske mærke Levi´s pris ca 5.250kr.

JAPEN…

Japan er over det hele – ikke kun i skoverdenen, men også når det kommer til tøj. De kommer hele tiden med nye tilgange, som er inspirert af vesten. Japen har sat sit præg på denim-tøj, men i høj grad også sko og tøj, som er mere klassisk. dette er noget som jeg senere vil komme ind på i et kommende indlæg.

Visvim er nok den dyreste denimjakke, jeg nogensinde har set, og det er der også en god grund til. For det første har jeg ikke haft så meget kendskab til Visvim før nu. og for det andet. så er det først nu jeg for alvor har brugt tid på at udforske det japanske marked for denimtøj, da jeg primært har haft mit fokus på skodesignere.

Tilbage til Visvim. Visvim som blev grundlagt i 2001 af Mr Hiroki Nakamura.

De har deres primære fokus på håndarbejdet bag hver eneste produkt, og de lægger særlig vægt på kvalitetsprodukter. Deres denimjakker er helt unikke, og bliver produceret i særlig høj kvalitet. Dette sker bl.a. ved at man håndspinder stoffet, og sætter stor pris på hver enkelt detalje.

VISVIM denim

visvim den sidste Denimjakke du behøver at købe Pris ca. 8.200kr.

 

MADE BY: HC.

alle produkter kan købes på MR.PORTER.COM

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THOM BROWNE