Hej Verden!

valentino

 

valentino him self

Valentino er kendt for sin passion for kjoler. Alle kender Valentino som den ukronede konge til at designe de mest utrolige kjoler. Efter Valentino som firma, blev opkøbt og Valentino selv har trukket sig tilbage fra scenen som direktør, har firmaet fokuseret mere på det mandlige segment. Derfor har jeg valgt at lave mit første blog indlæg her på Bloggers Delight om deres ss15 til herrer, som efter min mening skal hænge i mit klædeskab til sommer. (hvis jeg nogen sinde for råd til det med min elevløn)

 

 

“The sneaker”

Valentino er i min omgangskreds, kendt for den hvide sneaker, som alle førende mærker i sommeren 13, men egentligt først blev aktuelt i sommeren 14. Tendensen for sommeren er at det bliver hvidt hele vejen rundt. Det er og bliver dejligt at se at man vælger at lave en sko som er så enkel og ikke skilter med et logo, det kan jeg personligt godt lide. Adidas rider lige nu på en bølge af medvind, nu hvor de vælger at rive den ene og den anden klassisk model frem. Alle går i enten Adidas superstar eller Stan Smith for ikke at nævne Nike som bare sprøjter nye modeller ud hver 14 dag.

alle produkter kan købes på Mr.Porter

 

http://www.mrporter.com/en-dk/?spinlogo=1

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hej Verden!